Yritykset

Yrityshakemistosta löydät kaikki palvelua käyttävät yritykset, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan hakemistoon. Oikealla olevasta listasta pääset näkemään oman alueesi yritykset.

Aluerajaus

Etelä-Suomi

Renox Oy

Y-tunnus 2189917-4

Vantaa

"Renox Oy tekee ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuretkin remontit. Olemme erikoistuneet niin omakotitalojen kuin huoneistojen suuriin muutostöihin. Voitte tutustua palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.renox.fi."

Maalauspalvelu Artisania

Y-tunnus 2402978-0

Vantaa

"Huolella tehtyä laatutyötä, kodin kaunistaja. Artisania on erikoistunut sisustusmaalaukseen ja tapetointiin. -Maalauspalvelu Artisania löytyy myös Facebookista! - Tikkurila Oy:n tekijäpankkilainen - Suomen Yrittäjien jäsen - Artesaani"

Ahdex Oy

Y-tunnus 2738503-5

Vantaa

"Laadukasta remonttipalvelua tarjoaa Ahdex Oy Remonttiplvelu -Keittiö- ja huoneistoremontit -Kylpyhuone-, sauna ja kodinhoitohuoneremontit -Maalaus ja tapetointi -Laatoitukset lattiatyöt ja pinnoitukset, parketit ja muovimatot -Mikrosementin asennus ammattitaidolla -Purkutyöt -Toimisto- ja liiketilaremontit -Terassit -Muuttorempat ja myyntikuntoon laitto -Talojen ulkomaalaukset ja rappaukset K..."

Helsingin Kirvesmiespalvelut Oy

Y-tunnus 2681549-4

Korppaanmäentie 1 C 16

00300 Helsinki

"Kaikki kirvesmiehen, sisustuskirvesmiehen ja timpurin sekä muut rakennusmiesten työt uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Työt toteutetaan vanhan purusta valmiiseen pintaan avaimet käteen- periaatteella. Työmme jälkeä kiitellään poikkeuksetta ja työmaamme pysyvät siisteinä sekä järjestyksessä alusta pitäen. Työt tehdään suomalaisen vankan kokemuksen ja koulutuksen voimin. Käytössänne on 6 rehtiä r..."

Unikkoremontit

Y-tunnus 2450468-4

Sarvivälkkeentie 10R5

04300 Tuusula

"Kotimaisinvoimin toteutettua huoneistoremontointia juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Halusitpa tekijän vain osaan kotisi remontista tai koko asuntosi pintojen päivityksen 'Avaimet käteen'- toteutuksen, auttava käsi löytyy meidän suunnastamme. Pintaremontit - Keittiöremontit - Kylpyhuoneremontit - Saunaremontit"