Yritykset

Yrityshakemistosta löydät kaikki palvelua käyttävät yritykset, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan hakemistoon. Oikealla olevasta listasta pääset näkemään oman alueesi yritykset.

Aluerajaus

Etelä-Suomi

Renox Oy

Y-tunnus 2189917-4

Vantaa

"Renox Oy tekee ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuretkin remontit. Olemme erikoistuneet niin omakotitalojen kuin huoneistojen suuriin muutostöihin. Voitte tutustua palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.renox.fi."

Maalauspalvelu Artisania

Y-tunnus 2402978-0

Vantaa

"Huolella tehtyä laatutyötä, kodin kaunistaja. Artisania on erikoistunut sisustusmaalaukseen ja tapetointiin. -Maalauspalvelu Artisania löytyy myös Facebookista! - Tikkurila Oy:n tekijäpankkilainen - Suomen Yrittäjien jäsen - Artesaani"

Ahdex Oy

Y-tunnus 2738503-5

Vantaa

"Laadukasta remonttipalvelua tarjoaa Ahdex Oy Remonttiplvelu -Keittiö- ja huoneistoremontit -Kylpyhuone-, sauna ja kodinhoitohuoneremontit -Maalaus ja tapetointi -Laatoitukset lattiatyöt ja pinnoitukset, parketit ja muovimatot -Mikrosementin asennus ammattitaidolla -Purkutyöt -Toimisto- ja liiketilaremontit -Terassit -Muuttorempat ja myyntikuntoon laitto -Talojen ulkomaalaukset ja rappaukset ..."

Laatoitus- ja Rakennuspalvelu Jarmo Kärnä

Y-tunnus 1585088-4

Väinöntie 11a

01420 Vantaa

"Laatoitus- ja Rakennuspalvelu Jarmo Kärnä on vuonna 2000 perustettu rakennusliike. Yritys toimii Uudenmaan alueella. Tarjoan kylpyhuone-, sauna- ja huoneistoremontit sekä pienemmät remonttityöt ammattitaidolla. Sertifioitu märkätila-asentaja (VTT H281/01). Lisätietoja yrityksestä löytyy http://karna.fi"

Helsingin Kirvesmiespalvelut Oy

Y-tunnus 2681549-4

Korppaanmäentie 1 C 16

00300 Helsinki

"Kaikki kirvesmiehen, sisustuskirvesmiehen ja timpurin sekä muut rakennusmiesten työt uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Työt toteutetaan vanhan purusta valmiiseen pintaan avaimet käteen- periaatteella. Työmme jälkeä kiitellään poikkeuksetta ja työmaamme pysyvät siisteinä sekä järjestyksessä alusta pitäen. Työt tehdään suomalaisen vankan kokemuksen ja koulutuksen voimin. Käytössänne on 6 rehtiä r..."

Karinin Maalaus

Y-tunnus 2677881-4

Helsinki

"Tarjoamme sisäviimeistelytöitä: TAPETOINTI, MAALAUS, TASOITUS. Pitkällä työkokemuksella ja naisvoimin. Lopputulos kestää aikaa ja katsetta! Olemme 'Tikkurilan OY-n Tekijäpankin' jäsen ja kuuluumme 'Luotettava Kumppani' ohjelmaan."

Rakennusliike Expert

Y-tunnus 2224459-1

Vantaa

"Rakennusliike Expert on ammattitaitoinen rakennusalan palveluita tarjoava yritys Vantaalla. Toimimme koko uudellamaalla. Toiminta rakennusalan palvelut laidasta laitaan, laadulla ja vankalla osaamisella, aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen-.. Toimialaamme ovat:: - Okt / Huoneisto Maalaustyöt ( Ulko- ja Sisä ) - Tasoitustyöt - Tapetointi - Sähkötyöt - Sähköurakointi - Laa..."

Unikkoremontit

Y-tunnus 2450468-4

Sarvivälkkeentie 10R5

04300 Tuusula

"Kotimaisinvoimin toteutettua huoneistoremontointia juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Halusitpa tekijän vain osaan kotisi remontista tai koko asuntosi pintojen päivityksen 'Avaimet käteen'- toteutuksen, auttava käsi löytyy meidän suunnastamme. Pintaremontit - Keittiöremontit - Kylpyhuoneremontit - Saunaremontit"