Yritykset

Yrityshakemistosta löydät kaikki palvelua käyttävät yritykset, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan hakemistoon. Oikealla olevasta listasta pääset näkemään oman alueesi yritykset.

Aluerajaus

Etelä-Suomi

Revelk Oy

Y-tunnus 2697051-5

ESPOO

"Revelk oy toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamiamme palveluita ovat * Täydelliset huoneistoremontit * Tapetti- ja maalaustyöt * Laminaatit, parketit - hionta ja lakkaus * Mattotyöt - betonitasoitukset - betonihionta * Laatoitukset * Saunat. * Kosteus ja homevaurioiden korjaukset * Keittiöremontit, kaapistot ja vaihto-ovet * Vaatekomerot ..."

E.U Maalaus ja Tasoitus Tmi

Y-tunnus 2402614-1

Peipontie 8 E 42

06400 Porvoo

"E.U Maalaus ja Tasoitus on porvoolainen maalaus- ja sisustustöihin erikoistunut yritys.Pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet viimeistä piirtoa myöten.Tyytväinen asiakas on yrityksen parasta mainosta. Palvelut: -Ulkomaalaukset -Sisämaalaukset -Tapetointityöt -Entisöintimaalaukset -Remontityöt -Purkutyöt -Laatoitukset -Märkätilojen vedeneristykset -Tiilikattojen pesut ja suojaukset"

Renox Oy

Y-tunnus 2189917-4

Vantaa

"Renox Oy tekee ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuretkin remontit. Olemme erikoistuneet niin omakotitalojen kuin huoneistojen suuriin muutostöihin. Voitte tutustua palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.renox.fi."

Maalauspalvelu Artisania

Y-tunnus 2402978-0

Vantaa

"Huolella tehtyä laatutyötä, kodin kaunistaja. Artisania on erikoistunut sisustusmaalaukseen ja tapetointiin. -Maalauspalvelu Artisania löytyy myös Facebookista! - Tikkurila Oy:n tekijäpankkilainen - Suomen Yrittäjien jäsen - Artesaani"

Ahdex Oy

Y-tunnus 2738503-5

Vantaa

"Laadukasta remonttipalvelua tarjoaa Ahdex Oy Remonttiplvelu -Keittiö- ja huoneistoremontit -Kylpyhuone-, sauna ja kodinhoitohuoneremontit -Maalaus ja tapetointi -Laatoitukset lattiatyöt ja pinnoitukset, parketit ja muovimatot -Mikrosementin asennus ammattitaidolla -Purkutyöt -Toimisto- ja liiketilaremontit -Terassit -Muuttorempat ja myyntikuntoon laitto -Talojen ulkomaalaukset ja rappaukset ..."

Laatoitus- ja Rakennuspalvelu Jarmo Kärnä

Y-tunnus 1585088-4

Väinöntie 11a

01420 Vantaa

"Laatoitus- ja Rakennuspalvelu Jarmo Kärnä on vuonna 2000 perustettu rakennusliike. Yritys toimii Uudenmaan alueella. Tarjoan kylpyhuone-, sauna- ja huoneistoremontit sekä pienemmät remonttityöt ammattitaidolla. Sertifioitu märkätila-asentaja (VTT H281/01). Lisätietoja yrityksestä löytyy http://karna.fi"

Helsingin Kirvesmiespalvelut Oy

Y-tunnus 2681549-4

Korppaanmäentie 1 C 16

00300 Helsinki

"Kaikki kirvesmiehen, sisustuskirvesmiehen ja timpurin sekä muut rakennusmiesten työt uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Työt toteutetaan vanhan purusta valmiiseen pintaan avaimet käteen- periaatteella. Työmme jälkeä kiitellään poikkeuksetta ja työmaamme pysyvät siisteinä sekä järjestyksessä alusta pitäen. Työt tehdään suomalaisen vankan kokemuksen ja koulutuksen voimin. Käytössänne on 6 rehtiä r..."

Karinin Maalaus

Y-tunnus 2677881-4

Helsinki

"Tarjoamme sisäviimeistelytöitä: TAPETOINTI, MAALAUS, TASOITUS. Pitkällä työkokemuksella ja naisvoimin. Lopputulos kestää aikaa ja katsetta! Olemme 'Tikkurilan OY-n Tekijäpankin' jäsen ja kuuluumme 'Luotettava Kumppani' ohjelmaan."

Unikkoremontit

Y-tunnus 2450468-4

Sarvivälkkeentie 10R5

04300 Tuusula

"Kotimaisinvoimin toteutettua huoneistoremontointia juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Halusitpa tekijän vain osaan kotisi remontista tai koko asuntosi pintojen päivityksen 'Avaimet käteen'- toteutuksen, auttava käsi löytyy meidän suunnastamme. Pintaremontit - Keittiöremontit - Kylpyhuoneremontit - Saunaremontit"

Mainostajien ilmoituksia

Mainosta tässä yritystäsi

Helppo ja nopea mainoksen luonti. Vain 5 €/päivä.

kodinremontit.fi