kodinremontit.fi -sivusto suljetaan 22.5.2018. Kiitämme kaikkia palvelua käyttäneitä ja yhteistyökumppaneita.

Lautalattian kunnostus Helsingin Kalliossa

Lautalattian kunnostus Helsingin Kalliossa

Kalliossa 6. kerroksen läpitalon kaksion mäntyisen lautalattian kunnostus. Huoneiston kokonaispinta-ala on 57,2 m2, josta lautalattiaa on noin 54 m2. Talossa on hissi. Talon valmistumisvuosi on 1928.

Huoneistossa on tehty hiljattain täysi pintaremontti lattiaa lukuun ottamatta ja esimerkiksi keittiö on uusittu kokonaan. Lattiaremontti on siten pintaremontin viimeinen vaihe.

Lautalattia on tällä hetkellä pääosin tyydyttävässä kunnossa: lattia narisee, lakkapinta on kulunut ja lattian koolaus on osittain pettänyt mutta lähinnä kynnysten luona. Lattia pitää osittain aukaista ja koolaus tarkistaa.

Keittiössä lautalattian päällä on ollut muovimatto, joten lautalattia on eri sävyinen muihin tiloihin verrattuna, koska pinnassa on epätasaisuuksia (pohjustusmateriaalia jne.).

Lattia tulisi käsitellä siten, että se ei narisisi. Narinaa voidaan estää ruuvaamalla laudat koolinkiin kiinni. Sen jälkeen hionta, lopuksi pohjustus ja kuultomaalaus harmaan sävyiseksi

Myös listoitustyö kuuluisi työhön. Vanhat listat on jo poistettu, uudeksi listaksi esimerkiksi https://www.k-rauta.fi/rautakauppa/sisustus/listoitus/jalkalistat/jalkalista-cello-20x118x3200mm-koriste-valkoinen)

Tarjouksen tulisi sisältää työn, materiaalit, välineet, siivouksen, mahdollisten roskien poisviennin ja takuun.

Työn tulee olla kotitalousvähennyskelpoinen. Hinta mieluiten urakkana. Kirjallinen pienurakkasopimus. Taloyhtiön järjestämä valvonta ja vastaanottotarkastus.

Työn suoritus kesäkuussa 2018.

Perustiedot

  • Ilmoittaja jarihki
  • Ilmoitettu 18.4.2018 21:56
  • Sulkeutunut 18.5.2018 21:56
  • Sijainti Helsinki
  • Tarjoukset näytetään aukioloaikana vain ilmoituksen jättäjälle
  • Tarjouksia voivat jättää vain yritykset

Yhteystiedot

Käyttäjä ei julkaise yhteystietojaan

Kuvat

Tarjoukset

Yhtään tarjousta ei ole tehty.

Kysymykset

Yhtään kysymystä ei ole esitetty.

Muita samanlaisia remontteja

11.4.2018 00:59

Lautalattian kunnostus Helsingin Kalliossa

"Lautalattian kunnostus Helsingin Kalliossa Kalliossa 6. kerroksen läpitalon kaksion mäntyisen lautalattian kunnostus. Huoneiston kokonaispinta-ala on 57,2 m2, josta lautalattiaa on noin 54 m2. Talossa on hissi. Talon valmistumisvuosi on 1928. Huoneistossa on tehty hiljattain täysi pintaremontti l..."