kodinremontit.fi -sivusto suljetaan 22.5.2018. Kiitämme kaikkia palvelua käyttäneitä ja yhteistyökumppaneita.

Kylpyhuoneremontti

Käyttöikänsä päähän tulleen kylpyhuoneen remontti, myös saunan paneelien uusinta; sis vanhan purku, vesieristeet, laatoitus ym. Kylpyhuoneen ja saunan lattia yhtenäistä pintaa, vesieristeen takia koko homma siis kerralla.

Ohessa kuvissa mitat ja erään palveluntarjoajan tekemä 3D -mallinnos remontoidusta tilasta; ei siis nykytila. Putket eivät ole pintavetona.

Ilman alihankintaa tai hyvin vähäisellä alihankinnalla (max.sähkötyöt) tekevät yritykset etusijalla.

Tarjoukset toivon euromääräisinä, sisältäen alvit ja perusmateriaalit. Laattamateriaalin ja -tyyliin on idea, mutta katsellaan sitä sitten, jos sopiva tarjous annetaan. Pyydän myös ilmoittamaan remonttiin kuluvan ajan suunnilleen.

HUOM! LISÄKSI voi antaa ERILLISEN tarjouksen pikkuvessan ja -suihkutilan remontoinnista, ohessa pohjakuva ja havainnekuva (valmiina) siitäkin. Yhtiöjärjestyksessä tila on suihkutila, jonka takia vesieristeet ja suihkusysteemi myös ko. tilassa oltava, vaikka nyt ei ole suihkua käytössä.

(Toki voi antaa sekä erilliset että yhteistarjouksen, jos niillä on eroa. Mutta ei könttänä tätä, koska todnäk. tilat remontoitava erikseen budjettisyistä.)

Perustiedot

  • Ilmoittaja Sammakko
  • Ilmoitettu 6.2.2018 08:20
  • Sulkeutunut 6.2.2018 08:24
  • Sijainti Vantaa
  • Tarjoukset näytetään aukioloaikana kaikille
  • Tarjouksia voivat jättää vain yritykset

Yhteystiedot

  • lindareathotmail.com

Tarjoukset

Yhtään tarjousta ei ole tehty.

Kysymykset

Yhtään kysymystä ei ole esitetty.

Muita samanlaisia remontteja

16.12.2017 19:07

Kylpyhuoneremontti

"Kylpyhuoneen ja saunan täysremontti. Pienen pukuhuoneen ja kylpyhuoneen yhdistäminen kylpyhuoneeksi.. Vesieristys, laatoitukset, paneloinnit, vesiputket ja varaaja sekä uusi käsienpesuallas ja WC-istuin."

17.10.2017 19:04

Kylpyhuoneremontti

"Kyseessä on kerrostalohuoneiston kahden peltikasetti kylpyhuoneen 5m2 ja 3,5m2 remontointi. Molemmisa on laattalattia ja lasikuitutapetti seinillä. Molemmat kypyhuoneet puretaan täysin. Sitä en tiedä tarvitseeko lasikuitutapettia repiä pois vai voiko laatoittaa sen päälle. Vaikka molemmissa kylpyh..."

4.9.2017 23:33

KT kylpyhuoneremontti

"1990 rakennetun kerrostalohuoneiston kylpyhuoneremontti. Asuntoon ei ole vielä muutettu, vaan huoneistossa tehdään pintaremonttia. Kylpyhuoneesta on löytynyt kosteutta suihkun roiskevesialueelta saunan ovelle saakka ja se pitää korjata ennen käyttöönottoa. Saunasta ei löytynyt kosteutta. Saunaa ei r..."