Yritys

Suomen Parkettiytyöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy on parkettialaan erikoitustunut vakavarainen, laadukas, toimintavarma, luotettava, aikatauluja noudattava, kattavasti vakuutettu, täyden palvelun parkettialanyritys.

Olemme erikoistuneet, parketin hionta, parketin lakkaus, parketin sävytys, parketin asennus sekä puulattioiden vastaaviin töihin.

Työkohteissamme noudatamme hyvää rakennustapaa, sekä laadimme kaikista kohteista työsopimukset. Työt hoidamme vankalla ammattitaidolla. Työstämme saat kotitalousvähennyksen. Työstämme saat takuun. Töissämme pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Päätoimialueet ovat pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen/ Etelä Suomen talousalue. Sekä toimimme myös laajasti ympäri Suomen

Asikkainamme ovat yksityiset kotitaloudet, kaupungit ja kunnat, eri yritykset, sekä yhteisöt ym.

Tutustu kohteisiimme www.suomenparkettityot.com

sekä soittamalla lisää infoa 0400/316001

Yhteystiedot

Palaute (10)

Parketin hionta ja sävytys

26.10.2017 19:47Ishmael

"Tarjouksen jättämisestä urakan loppuun saakka kaikki hoitui todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti. Puhelimessa jutellessa annettiin hyviä neuvoja ja homma hoidettiin viimeisen päälle asiallisesti. Lopputulos oli erinomainen ja työ hoitui sovitusti, siististi ja ripeästi. Todella hyvää palvelua. Ehdottomasti voin suositella!"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta Helsinki. Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Sävytettynä. Kiitos palautteesta ja kaikkea hyvää ja talven alkua sinne teillekkin. T. Suomen Parkettityöt Oy"

Lautalattian hionta ja lakkaus

23.10.2017 19:32teemuv

"Loistava lopputulos haastavassa kohteessa. Paitsi että vanhassa lautalattiassa oli rakoja, sälöjä, nauloja ja tummia läikkiä, seinien ja kynnyksien reunaan oli edellisessä hionnassa jäänyt reilut nousut. Kaikki nämä saatiin korjattua ja lopputulosta on nautinto katsella. Sain väliaikatietoja projektin etenemisestä ja pääsin lakkauksien välissä katsomaan lattian sävyä, minkä jälkeen oli mahdollista vaikuttaa lopulliseen sävyyn. Työ tehtiin rivakasti! Erityiskiitos empaattisesta ja joustavasta suhtautumisesta viime hetken aikataulun muutokseen, joka johtui kuopuksemme syntymästä. Suosittelen!"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Lautalattian hionta ja lakkaus Helsinki. Sekä sävytys. Kiitos palautteesta, ja että kohdettasi voimme käyttää kuvin referenssinä. Kohde oli vaativa ja haastava kaikkine muutoksineen, mutta lopuutulos ja asiakastyytväisyys on paras palaute yrittäjälle. Kiitos vielä ja hyvää syksyn jatkoa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy"

Parketin hionta ja lakkaus

12.10.2017 17:09rotkula

"Homma hoitui nopeasti, sovitusti ja ammattitaidolla. Valitettasti joutui käymään kaksi kertaa pienehkön urakan takia kun ei pystynyt tyhjentämään koko asuntoa kerralla mutta onneksi se ei ollut ongelma. Kiitoksia myös pienesta ekstrasta. +++Suosittelen+++"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta ja lakkaus Espoo. Sekä sävytys. Kiitos palautteesta, ja että saimme palvella teitä, ja että luotitte extraan ja ammattitaitoomme. Kaikki työt ovat työtämme, niin isot kuin pienetkin, ja ei tuottanut vaivaa. Hyvää syksyn jatkoa sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy"

Parketin hionta ja valkolakkaus

14.9.2017 14:33Anne Liukkonen

"Ajan kellastuttama lautaparkettilattiani hiottiin ja valkolakattiin sopimuksen mukaan. Lattiasta tuli hionnan ja lakkauksen jälkeen kauniin värinen ja siistin näköinen, vaikka vanhan talon epätasainen lattia toikin ongelmia. Sain hyvin tietoa lattian ongelmakohdista ja lisätöitä aiheuttavista epätasaisuuksista."

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Kiitos palautteesta, kiitos että olit tyytyväinen työnlaatuun ja lopputulkokseen. Ja kiitos että saamme käyttää tätäkin kohdetta helsingin kohteissa referenssinä."

Parketin valkolakkaus tai -vahaus n.85m2

29.8.2017 20:31AnnS

"Parketista tuli oikein hyvän näköinen valkolakkauksen jäljiltä. Työ sujui sovitussa ajassa. Olen tyytyväinen."

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Kiitos palautteesta sinne Espooseen. Ja kiitos että voimme käyttää myös kohdettanne referenssikohteena. Ja hyvää alkavaa syksyä teille. T. Suomen Parkettityöt Oy"

  • 1
  • 2
  • >>

Avoimet tarjoukset (3)

14.11.2017 18:19

Kolmion kylpyhuone- ja pintaremontti

Tarjous on salainen

3.11.2017 17:34

Parketin hionta, sävytys vaaleaksi ja lakkaus

Tarjous 1350,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan 21eur/neliömetriltä ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkis..."

4.10.2017 18:41

Kolmion parketin hionta ja sävytys

Tarjous 22,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan 22eur/neliömetriltä ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovilla kulutusta kestävillä julkisen tilan lakoi..."

Sulkeutuneet tarjoukset (69)

14.11.2017 18:15

Parketin hionta ja lakkaus

Tarjous 1600,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionna ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan lakoilla. Jo..."

6.11.2017 15:46

Parketin hionta, sävytys ja lakkaus

Tarjous 1600,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan 1600 euroa ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan ..."

2.11.2017 18:54

Parketin hionta ja valkolakkaus

Tarjous 1500,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan 21eur/neliömetriltä ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkis..."

28.10.2017 19:19

Parkettilattian hionta ja lakkaus

Tarjous 21,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan 21eur/neliömetriltä ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkis..."

27.10.2017 17:24

Parketin hionta ja lakkaus

Tarjous 23,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan 23eur/neliömetriltä ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkis..."

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >>