Yritys

Suomen Parkettiytyöt Oy

Suomen Parkettityöt Oy on parkettialaan erikoitustunut vakavarainen, laadukas, toimintavarma, luotettava, aikatauluja noudattava, kattavasti vakuutettu, täyden palvelun parkettialanyritys.

Olemme erikoistuneet, parketin hionta, parketin lakkaus, parketin sävytys, parketin asennus sekä puulattioiden vastaaviin töihin.

Työkohteissamme noudatamme hyvää rakennustapaa, sekä laadimme kaikista kohteista työsopimukset. Työt hoidamme vankalla ammattitaidolla. Työstämme saat kotitalousvähennyksen. Työstämme saat takuun. Töissämme pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Päätoimialueet ovat pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen/ Etelä Suomen talousalue. Sekä toimimme myös laajasti ympäri Suomen

Asikkainamme ovat yksityiset kotitaloudet, kaupungit ja kunnat, eri yritykset, sekä yhteisöt ym.

Tutustu kohteisiimme www.suomenparkettityot.com

sekä soittamalla lisää infoa 0400/316001

Yhteystiedot

Palaute (12)

Parketin hionta ja lakkaus

18.12.2017 09:51laural

"Parketti näyttää oikein hyvältä. Vanhat tummumat ja vettymät ovat vaalentuneet. Auringon kellertämä parketti on kauniin puun värinen."

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta turku, parketin hionta ja lakkaus turku, parkettityöt turku. Kiitos palautteesta. Ja että voimme käyttää myös teidän kohdettanne referenssikohteena. Hyvää joulun odotusaikaa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy"

Parketin hionta, sävytys ja lakkaus

4.12.2017 20:02AntonH

"Todella ammattilaista ja ripeä toiminta, huonokuntoinen lattia saatu hienon kuntoon. Sävyn osalta saatu juuri sellainen kuin toivottu. Ehdottomasti suosittelen!"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta vantaa. Parketin hionta ja lakkaus vantaa. Kiitos että saimme palvella teitäkin ja että kohdettanne saamme käyttää kuvin referenseinä. Hyvää joulunodotusaikaa teille sinne vantaalle. T. Suomen parkettityöt Oy"

Parketin hionta ja sävytys

26.10.2017 19:47Ishmael

"Tarjouksen jättämisestä urakan loppuun saakka kaikki hoitui todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti. Puhelimessa jutellessa annettiin hyviä neuvoja ja homma hoidettiin viimeisen päälle asiallisesti. Lopputulos oli erinomainen ja työ hoitui sovitusti, siististi ja ripeästi. Todella hyvää palvelua. Ehdottomasti voin suositella!"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta Helsinki. Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Sävytettynä. Kiitos palautteesta ja kaikkea hyvää ja talven alkua sinne teillekkin. T. Suomen Parkettityöt Oy"

Lautalattian hionta ja lakkaus

23.10.2017 19:32teemuv

"Loistava lopputulos haastavassa kohteessa. Paitsi että vanhassa lautalattiassa oli rakoja, sälöjä, nauloja ja tummia läikkiä, seinien ja kynnyksien reunaan oli edellisessä hionnassa jäänyt reilut nousut. Kaikki nämä saatiin korjattua ja lopputulosta on nautinto katsella. Sain väliaikatietoja projektin etenemisestä ja pääsin lakkauksien välissä katsomaan lattian sävyä, minkä jälkeen oli mahdollista vaikuttaa lopulliseen sävyyn. Työ tehtiin rivakasti! Erityiskiitos empaattisesta ja joustavasta suhtautumisesta viime hetken aikataulun muutokseen, joka johtui kuopuksemme syntymästä. Suosittelen!"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta ja lakkaus Helsinki. Lautalattian hionta ja lakkaus Helsinki. Sekä sävytys. Kiitos palautteesta, ja että kohdettasi voimme käyttää kuvin referenssinä. Kohde oli vaativa ja haastava kaikkine muutoksineen, mutta lopuutulos ja asiakastyytväisyys on paras palaute yrittäjälle. Kiitos vielä ja hyvää syksyn jatkoa teille. T. Suomen Parkettityöt Oy"

Parketin hionta ja lakkaus

12.10.2017 17:09rotkula

"Homma hoitui nopeasti, sovitusti ja ammattitaidolla. Valitettasti joutui käymään kaksi kertaa pienehkön urakan takia kun ei pystynyt tyhjentämään koko asuntoa kerralla mutta onneksi se ei ollut ongelma. Kiitoksia myös pienesta ekstrasta. +++Suosittelen+++"

Suomen Parkettiytyöt Oy

"Parketin hionta ja lakkaus Espoo. Sekä sävytys. Kiitos palautteesta, ja että saimme palvella teitä, ja että luotitte extraan ja ammattitaitoomme. Kaikki työt ovat työtämme, niin isot kuin pienetkin, ja ei tuottanut vaivaa. Hyvää syksyn jatkoa sinne. T. Suomen Parkettityöt Oy"

  • 1
  • 2
  • 3
  • >>

Avoimet tarjoukset (2)

18.1.2018 15:54

Parketin kuultovalkoiseksi lakkaus ja listoitus

Tarjous on salainen

14.1.2018 20:30

Parkettilattian hiominen

Tarjous 20,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan lakoilla. J..."

Sulkeutuneet tarjoukset (75)

28.12.2017 22:31

Tammiparketin hionta ja lakkaus (sävytys vaaleaksi

Tarjous 1100,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan lakoilla ( ..."

6.12.2017 21:52

Yksiön parketin hionta ja seinien maalaus

Tarjous 650,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen ( 650 ) Per asunto. sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovilla kulutusta kestävillä julkisen tilan lakoi..."

23.11.2017 15:52

Parketin hionta ja valkolakkaus

Tarjous 650,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan lakoilla ( ..."

14.11.2017 18:19

Kolmion kylpyhuone- ja pintaremontti

Tarjous 1400,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionnan ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan lakoilla. J..."

14.11.2017 18:15

Parketin hionta ja lakkaus

Tarjous 1600,00 €

"Tarjoamme alustavasti hionna ja lakkauksen sekä tarvittaessa kittauksen sekä lakattuna 6 kertaan laadukkailla kovaa kulutusta kestävillä/iskunkestävillä julkisen tilan lakoilla. Jo..."

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >>