Yritys

Maalaus ja Saneeraus HS Nieminen Oy

Maalaus ja Saneeraus HS Nieminen OY

Yli 30v,kokemuksella/Suomalaisella ammattitaidolla/Työvoimalla.

Ulko/sisämaalaukset,kaikki kodinremontit,tasoitetyöt,rappaustyöt,puusepäntyöt.Kotitalousvähennys yksityisille.Urakka/tuntityönä.32€/h+Alv.Laskutus SL Group UKKO:FI,Toimesta,Vastuuvakuutus 500000€.Verot,ym lakisääteiset maksut Hoitaa UKKO.FI.Laskutus,joka myös estää hämärän talouden.

Yhteystiedot

Työnäytteet

Palaute (2)

Espoo / Paritalon sisäkaton ja seinien maalaus

1.10.2014 17:03marsumi

"Teimme Maalaus ja saneeraus HS Niemisen kanssa sopimuksen paritalon sisäkattojen ja -seinien maalauksesta. Maalausurakka sujui aikataulussaan, saimme ammattimaisia vinkkejä maalien valintaan ja olemme suhteellisen tyytyväisiä lopputulokseen. Työn valmistututtua saimme urakkalaskun lisäksi lisätyölaskun vedoten urakkasopimuksessa mainittuun maalauspinta-alan suurempaan määrään. Lisätyöstä emme olleet sopineet työn aikana eikä siitä ollut meille mitään puhuttu. Meille ei myöskään ole työn aikana esitetty maalauspinta-alan olevan suurempi kuin urakkasopimuksessa mainittu. Kieltäydyttyämme lisätyön maksamisesta saimme myös laskun kilometrikorvauksista joita ei ollut urakkasopimuksessa sovittu maksettavaksi erikseen. Kaikki laskut olisi pitänyt maksaa heti samana päivänä erinäisten seuraamusten uhalla. En suosittele yritystä laskutusepäselvyyksien takia."

Maalaus ja Saneeraus HS Nieminen Oy

"Kiitos palautteesta,teetitte lisätyötä jonka hyväksyitte,sekä peruitte lisätyön mittauksen.Se mikä teiltä nyt tuli palautteena kiitokseksi,kun järjestimme maalit,olimme jokatavalla avuksi kaikissa työn järjestelyyn avuksi ja ajattelimme asiakasta että toiveenne päästä muuttamaan toteutuu 27.9.joka myös toteutu) Ensin tuli palaute kun työ oli hyväksytty 'Kiitos ja Kumarrus hyvintehdystä työstä'.Sen jälkeen tuli laskunmaksun aika ja sitten ilmeni että olette koko työnajan suunnitelmallisesti pelannut täysin kieroa peliä,Kun yht äkkiä olitte ns,kadoksissa kun ilmoitimme että työtä on huomattavasti enemmän mitä ilmoititte(Sen tajuaa jokainen miksi katositte koska,sekä että käytimme omia materiaaleja kun teidän maalit eivät riittänyt,vaikka tuossa palautteessa ilmoitat m2,määrän ja myös mittauksen jonka itse teit Katosit'Mökille' jonne viestit tulivat 12/h,viiveellä ja meilit,kumma kyllä samaan aikaa ilmoitit olevasi palaverissa,mutta se miten meitä nyt mollaat,totuus on toinen.Sitten ilmoititte että suoritetaan mittaus ylimääräisistä neliöistä,jonka jälkeen ilmoititte että mittausta ei suoritetakkaan,sekä nuo matkakorvaukset ovat lakisääteisiä,meille opettettiin pienenä jo että 'Työmies on palkkansa ansainnut' Mutta vanha sanonta 'Kiittämättömyys on maailman palkka' ja ,asiaa voi jokainen tutkia mikä on,TES,mukainen matkakorvaus,se että tuo törkeys millä meitä yritätte mollata.On onneksi julkista tietoa alan sopimuksen mukaan.Mutta tuo 'Kuurupiilo'kun yritimme saada teihin yhteyttä kun työ lsäänty,oli aika selvä ja hyvin suunnitelmallinen katoaminen,sekä kaikki mitä kieroilitte ei valitettavasti,tule jäämään tähän,eli juriidiseen vastuuseen asian hoitaminen menee,mutta onnekksi meidän työtä viellä arvostetaa ja se että ihminen,jo valmiiksi suunnittelee työkorvausten välttelyn ja katoaa myös EI MYÖS OLE RIKOS EIKÄ LAINVASTAISTA VAATIA PALKKAA JOKA ON TEHDYSTÄ TYÖSTÄ!!,mutta ne jotka meidä töitämme arvostaa,tietävät totuuden,sekä laskutuksemme on saanut pelkästään hyvää palautetta.Tämä mitä nyt olet tänne kirjoitellut on täysin selvä miksi ja osoittaa yhä selvemmin koko tarkoituspohjanne.Mutta niin se on ,minkä 'taakseen jättää sen edestään löytää' ja laki löytyy myös teillekkin,Hieno oli suunnitelmanne ja aika järjestelmällisesti tehty,nyt se vaan on niin että jokainen työn tilaaja tietää että matkakulut ovat lakisääteisiä,kuten urakan lisätyötkin.Onnea ja menestystä,miehemme sitten kertoo mitä olit sopinu liätyöstä ja loput onkin virallisena sopimuksena.Joten 'Sitä saa mitä tilaa' 'Kaikentietävä ammattilainen joka ketkuilee ja kieroilee ja jättää palkat maksamatta' Mahtaakohan tuollaisella ihmisellä olla ns mitään omatuntoa,epäilen,sekä pakoilu ja kieroilu.Eli jätitte perheellisille työmiehille osan urakasta maksamatta hyi he,,ti. OSAATTEKO EDES HÄVETÄ TUSKIN.!!!!"

Maalaushommaa 171m2 talon sisätiloihin

19.4.2014 16:38Menkki

"Vaikka itse en ymmärrä maalauksesta tai muista remonttihommista, täytyy sanoa että tosi hyvän työn Harri ja kumppanit tekivät. Harri antoi myös hyviä neuvoja miten pidetään koti kunnossa jatkossakin. Kunnostuksen/maalauksen aikana, pitivät hyvin yhteyttä päivittäin, päivittääkseen päivän tiedot. Maalaushomma onnistui loistavasti, ei ollut mitään jälkeä mitä näkyisi jälkeenpäin. Ammattitaito on varmasti alan parhaimpia. Lupasivat vielä että tulevat jälkeenpäin maalaamaan uudestaan meisän sisäänmuuton jälkeen, koska muutossa usein kalusteet osuvat seiniin ja maali kärsisi. Tämä on ihan loistavaa palvelua. Ilman muuta käytän jatkossa hänen palvelujaan ja varmasti suosittelen muille tutuille."

Maalaus ja Saneeraus HS Nieminen Oy

"Kiitos,teille oli joustavaa ja mutkatonta tehdä työ,koska olitte hyvin aktiivisia kaikessa työhön liittyvissä,ym,muissa asioissa.Eli niin joku 'Viisas on sanonut' 'Metsä vastaa siten kuin sinne huudetaan' : )"

Sulkeutuneet tarjoukset (247)

30.1.2017 16:56

Ikkunakarmien sisäpuolinen lakkaus

Tarjous 1000,00 €

"'Alustava tarjous' ' MP Nieminen / JOK Saneeraus työ - yhteenliittymä yli 30.vuoden kokemuksella /Suomalaisella Ammattitaidolla/Työvoimalla Tikkurila Oy,n,Jäsenyritys.otahan yhteyt..."

29.1.2017 09:41

Sisäkaton uusiminen

Tarjous 32,00 €

"Tarjous 32,00 € 'Alustava tarjous' 32€/h+Alv./Katselmus/ Yhteydenotto,jonka jälkeen kiinteä urakkatarjous.(Kotitalousvähennys 45%,Työnosuudesta) Työ-Yhteenliittymä Jok Maalaus ja ..."

26.1.2017 21:32

Sisäkaton maalaus

Tarjous 32,00 €

"Olemme Salolainen yritys. 'Alustava tarjous' 32€/h+Alv./Katselmus,jonka yhtedessä urakkatarjous.(Kotitalousvähennys 45%,Työnosuudesta) Työ-Yhteenliittymä Jok Maalaus ja Saneeraus..."

23.1.2017 18:03

Laminaatin asennus + seinien maalaus

Tarjous 2500,00 €

"'Alustava tarjous 2500€ sis,alv,n+ matkat,ei piilokuluja.Ei tarvikkeita./ Tuntityönä32€/h+Alv/ työn kesto n.4-5,työpäivää.Yhteydenotto MP Nieminen / JOK Saneeraus työ - yhteenliitt..."

19.1.2017 20:34

Asunnon maalausta, 58 neliötä

Tarjous 32,00 €

"'Alustava tarjous 32€/h+Alv/Yhteydenotto/Urakkatarjous. MP Nieminen / JOK Saneeraus työ - yhteenliittymä yli 30.vuoden kokemuksella /Suomalaisella Ammattitaidolla/Työvoimalla Tikku..."

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >>